Menu
Your Cart

Samsung S23 Ultra

Accesorii pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

Folie protectie Nillkin 3D CP+Max din sticla securizata pentru Samsung Galaxy S23 Ultra Folie protectie Nillkin 3D CP+Max din sticla securizata pentru Samsung Galaxy S23 Ultra
Bestseller Stoc epuizat
Brand: Nillkin
Ofera protectie completa a afisajului de la un capat la altul.Sticla securizata este realizata din sticla AGC si este importata din Japonia. Aceasta este tratata prin intermediul unei tehnologii modernizate pentru suprafete tridimensionale si curbate. Protectorul din sticla este proiectat..
84,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Brand: Nillkin
Husa CamShield Silky din silicon, special conceputa pentru seria Samsung S23. Atingere excelentă, protecție fiabilă cu acoperire completă.Design de capac glisant care protejează camera de zgârieturi și rupere. Fabricat din silicon lichid ecologic și non-toxic.Acoperirea nu permite amprenta..
96,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Husa texturată protectie spate si camera foto pentru Samsung S23 Ultra negru Husa texturată protectie spate si camera foto pentru Samsung S23 Ultra negru
Bestseller Stoc epuizat
Brand: Nillkin
NILLKIN Textured Case S  -  protejați-vă telefonul și obiectivul într-un mod stilat!Designul nou îmbunătățit la NILLKIN Textured Case S are un capac glisant semi-automat cu un arc de torsiune, care îi permite să funcționeze foarte fluent.Pentru pregătirea suprafeței a fost utilizat nailon ..
96,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Afişare de la 1 la 3 din 3 (1 pagini)