Menu
Your Cart

iphone 12 Pro

Accesorii pentru iphone 12 Pro
Folie protectie Nillkin CP+Pro din sticla securizata pentru iPhone 12 / 12 Pro Folie protectie Nillkin CP+Pro din sticla securizata pentru iPhone 12 / 12 Pro
Stoc epuizat
Brand: Nillkin
Folia de sticla acopera in intregime display-ul telefonului.Sticla securizata este realizata din sticla AGC si este importata din Japonia. Aceasta este tratata prin intermediul unei tehnologii modernizate pentru suprafete tridimensionale si curbate. Protectorul din sticla este proiectat preci..
84,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Brand: Nillkin
Husa CamShield Silky din silicon, special conceputa pentru seria iPhone 13. Atingere excelentă, protecție fiabilă cu acoperire completă.Design de capac glisant care protejează camera de zgârieturi și rupere. Fabricat din silicon lichid ecologic și non-toxic.Acoperirea nu permite amprentare..
66,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Brand: Nillkin
Husa CamShield Silky din silicon, special conceputa pentru seria iPhone 12. Atingere excelentă, protecție fiabilă cu acoperire completă.Design de capac glisant care protejează camera de zgârieturi și rupere. Fabricat din silicon lichid ecologic și non-toxic.Acoperirea nu permite amprentarea..
66,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Brand: Nillkin
Husa de înalta calitate de la Nillkin. Spate rigid cu protectie perfecta telefonul d-voastra.Este una din cele mai usoare huse si ofera o protectie foarte buna telefonului la uzura ramanand in acelasi timp insesizabila in utilizare datorita dimensiunilor foarte reduse si greutatii minime ..
56,00 Lei
Fără TVA:46,67 Lei
Brand: Nillkin
Carcasă suport asamblată, construită din material dublu TPU cu margine moale + spate dur pentru PC, care protejează telefonul de toate părțile.Carcasă îmbunătățită rezistentă la cădere și uzură.Eliberați mâna și mai convenabil pentru vizionarea videoclipurilor.Stand construit din aliaj de zinc, pl..
72,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Brand: Nillkin
Carcasă suport asamblată, construită din material dublu TPU cu margine moale + spate dur pentru PC, care protejează telefonul de toate părțile.Carcasă îmbunătățită rezistentă la cădere și uzură.Eliberați mâna și mai convenabil pentru vizionarea videoclipurilor.Stand construit din aliaj de zinc, plac..
72,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)